Billig hemsida - Utan hjälp av webbyrå - Expediten

Billig hemsida - Utan hjälp av webbyrå - Sökmotoroptimeringen.se

Billig hemsida med hemsidemall

Det finns många anledningar till varför man ska köpa en mall för sin hemsida. Hemsidemallar, eller templates, som det heter på engelska, är ett snabbt sätt att skapa en hemsida utan att anlita webbyrå. Det går lätt att bygga en hemsida som är snygg och användarvänlig om man använder en så kallad template. Även när man anlitar en webdesigner för att designa hemsidan så går arbetsprocessen mycket fortare om man använder en mall och då kommer man mycket billigare undan. Man får helt enkelt en proffsig hemsida billigt!

Tusentals olika mallar

En annan stor fördel med att använda en mall är att man kan inspireras och välja mellan tusentals olika mallar för hemsidan innan man bestämmer sig för en särskild layout. Man behöver alltså inte veta från början precis hur man vill ha det utan kan välja och vraka mellan olika utseenden på hemsidan man vill bygga. När man väl har valt ut sin template, behöver man inte alls känna sig låst och bunden av den design och layout som finns i hemsidemallen. Man kan modifiera en template helt efter eget tycke och ändra allt ifrån färger och storlek på hemsidan till teckensnitt och bilder.

Gratis wordpress teman för din hemsida

Gratis wordpress teman för din hemsida

Proffsiga hemsidor på ett enkelt sätt

Fördelen är att man har så mycket gjort från början om man använder sig av en mall för hemsidan! Dessutom är det billigare och om man inte är proffs på webdesign kan man med hjälp av en mall göra mycket proffsiga hemsidor på ett enkelt sätt.

När man ska köpa en mall till sin hemsida finns det en mängd olika format och tekniker att välja mellan. Man kan köpa en klassisk sida som är designad med XHTML och CSS eller man kan använda sig av en mall som är byggd för någon form av CMS (content management system).

Billig hemsida med avancerade funktioner

WordPress är ett gratis men samtidigt utmärkt verktyg för att bygga hemsida med inbyggd inloggningsfunktion för att lösenordskydda sidor och göra delar av hemsidan tillgänglig för medlemmar endast. Om man använder ett CMS kan man också redigera och lägga till nytt innehåll i form av texter och bilder direkt på hemsidan med hjälp av en WYSIWYG-redigerare.

Var kan man köpa billiga hemsidemallar?

Här listar vi några hemsidor med gratis och premium mallar för din hemsida.

ThemeForest
WordPress Themes & Website Templates from ThemeForest
Discover 1000s of premium WordPress themes & website templates, including multipurpose and responsive Bootstrap templates, email templates & HTML .


TemplateMonster
WordPress teman | WordPress themes | Template Monster
2 338 WORDPRESS-TEMA. De bästa Premium WordPress-mallarna hos TemplateMonster


WordPress.org
WordPress-teman | WordPress.org Svenska
Hitta det perfekta temat för din WordPress-webbplats. Välj mellan tusentals fantastiska stilar med ett brett urval av funktioner och anpassningsalternativ.

Rådgivning / Offert

Skicka förfrågan till flera webbyråer samtidigt.

HEMSIDEPROGRAM - Enkel Hemsida Billigt, del 2

Wikipedia information om hemsida

Webbplats En webbplats är en sammanhängande samling av texter, dokument, bilder och multimedia som lagras på en webbserver, och som är nåbar över webben (det vill säga, genom kommunikation över Internet med protokollet HTTP). För att besöka en webbplats används en webbläsare där webbplatsens adress, dess URL, anges. Olika bitar information – webbsidor, bilder etcetera – hämtas från webbplatsen när besökaren önskar se dem. Hyperlänkar gör att vissa ord kan leda vidare till andra sidor och kan även leda till information på andra webbplatser. För att kunna göra en webbplats tillgänglig för andra behövs en webbserver (ofta hyrs plats på ett webbhotell). Man brukar komma åt en webbplats genom IP-adress men man brukar oftast använda ett domännamn. Webbplatsen byggs främst upp genom programmering där grunden består av HTML följt av Cascading Style Sheets och Javascript . Det finns företag som utvecklar webbplatser åt andra företag eller privatpersoner, så kallade webbyråer.

Synonymer till billig

  • till lågt pris, förmånlig, låg, ringa, överkomlig, facil; lätt, lindrig, bekväm, utan påföljd, skälig, rättvis, rimlig, rättmätig, befogad