Bygg eller uppgradera hemsidan till ditt företag - Expediten

hemsida till ditt företag

Hemsida Företag – Professionell hemsida till ditt företag

Hos Expediten får du hjälp att ta fram en hemsida till ditt företag. Du får en hemsida till företaget, som är både snygg och väldesignad och till rätt pris.

Behöver just ditt företag en hemsida?

Ditt företag behöver en snygg väl fungerande hemsida för idag söker sig de flesta kunder till nätet för information och köp. Gör ditt företag till en intressant plats att söka information och handla på. Ditt företags hemsida finns tillgängligt hela tiden och ger därmed möjlighet att sälja dina produkter dygnet runt. Så satsa på en hemsida med bra uppdaterad layout!

Resultatet blir ökad kundkrets som lättare får kontakt och information vilket leder till att säljprocessen blir enklare och snabbare. Företagets varumärke stärks.

En företags hemsida ger fler kunder

Företagets hemsida sparar tid eftersom kunder nås dygnet runt. Kunden kan lätt få information om företagets produkter. Hemsidan sparar in på säljare då kunden själv får en uppfattning om produkten via texter bilder och videor.

Skapa förtroende för företaget med en bra hemsida

En bra hemsida ger kunden möjlighet att snabbt hitta er genom telefonnummer och e-postadress.

Att kunden kan läsa om ditt företag och få upplysningar om hur länge ni funnits och var ni finns skapar förtroende. Kunder kan också ges möjlighet att tycka till om era produkter och i samråd kan deras åsikter publiceras på hemsidan till hjälp för andra kunder.

Hur väljer man webbyrå som skapar hemsidor till företag?

Välj en webbyrå som använder WordPress som är ett bra verktyg för att publicera hemsidor. Den är gratis, används av många och omtyckt av Google.

Nästan alla sökningar idag  går via Google därför är det viktigt att din hemsida blir indexerad, ta hjälp av en webbyrå. Har ditt företag en bra strukturerad hemsida med relevant innehåll och genom att synas i sökresultatet så ökar kundkretsen.

Bra anlita ett företag som hjälper dig med sökoptimeringen om du inte själv har kunskapen.

Youtube, Linkedin och Yahoo är exempel på sökmotorer som inte är lika vanliga som Google.

Professionell hemsida till ditt företag

Expediten hjälper er att komma i kontakt med seriösa företag som designar användarvänliga hemsidor med snygg och informativ layout åt företag.

Funktioner på företagets hemsida

Olika funktioner kan finnas på hemsidan tex:

 • Företagsinformation
 • Recensioner av produkter
 • Bildspel
 • Dela- knappar
 • Sociala medier integreras
 • Nyhetsbrev
 • Kontaktformulär

Sociala medier i företagets hemsida

Expediten kan om företaget inte finns med på sociala medier skapa och hantera sidor som riktar sig mot er målgrupp. Finns ni redan i sociala medier så kan vi öka exponeringen för att fler ska upptäcka er. För att besökare ska kunna dela med sig av ditt företags produkter till andra så är det bra med dela-knappar. Återkommande uppdaterande annonsering och kampanjer kan ge fler kunder.

En uppdaterad företags hemsida

En webbyrå kan erbjuder ett Supportavtal som innebär att dom i samråd med företaget uppdaterar hemsidan. Innehåll och layout ändras så att kunderna alltid möts av ett aktuellt och professionellt företag.

Sälja produkter på företags hemsidan

Du är kanske intresserad av nätförsäljning av dina produkter? I så fall behöver du en Webshop. Du kan starta med att hyra en webbutik.

Det finns populära e-handelsplattformar som är gratis. De är byggda med öppen källkod och finns att ladda ner. Det finns webbyråer som du kan anlita om du är osäker. Några vanliga är Woocommerce, Magento, OpenCart och PrestaShop.

Tips för att öka försäljningen:

 • bra layout som professionellt visar produkterna
 • uppmana kunder att besöka er på social medier och prenumerera på nyhetsbrev vid kampanjer och erbjudanden
 • kundomdömen av produkterna

Företagsblogg

En företagsblogg är enkelt att installera och hantera. Bra att marknadsföra produktnyheter och evenemang med texter bilder och videoklipp. För att hålla intresset uppe behövs bloggen uppdateras regelbundet. Det är ett enkelt sätt för kunden att få kontakt med företaget.

Bättre hemsida till ditt företag?
Med en proffesionellt skapad hemsida når ditt företag fler kunder. Om du är intresserad kontakta gärna oss på Expediten. Vi går tillsammans igenom era behov och hur vi med en bra hemsida kan nå ut med era produkter och utöka ert kundunderlag.

Skapa egen hemsida till företaget genom denna manual eller ta hjälp av våra experter.

Wikipedia information om företag

Företag Ett företag kan bestå av en liten eller större organisation som har en viss mängd resurser som den samordnar. Resurserna kan till exempel vara arbetskraft, kapital, teknik och information. Ändamålet med samordningen kan vara att utveckla, producera och sälja varor eller tjänster.Ett mindre företag kan exempelvis vara organiserandet av ett barnkalas. Beroende på hur mycket man 'tar för sig' kan även ett sådant bli ett stort företag. Ett företag kan drivas i olika former beroende på typ av verksamhet, ägande, riskvillighet, kapitalinsats med mera. Inom ämnet företagsekonomi ger man begreppet företag en smalare innebörd, där det definieras som en sammanslutning av personer som bedriver ett medvetet arbete för att uppnå ett eller flera mål. Samtidigt har skatteverket sina egna definitioner. I skattemässigt hänseende räknas exempelvis inte alltid företaget ideell förening som ett företag, medan en ekonomisk förening för dem alltid är ett företag. Företag är inte synonymt med kärnverksamhet. Företaget är en samhällsform som via införskaffandet av tillgångar kan bedriva försäljning med en viss kärnverksamhet. Vissa typer av företag saknar kärnverksamhet och därmed också försäljning, de refereras då till som holdingbolag.

Synonymer till hemsida

(data.) webbsida, webbplats, sajt

Synonymer till företag

 1. rörelse, firma, bolag, affär, affärsrörelse, industri, verksamhet, anläggning, etablissemang
 2. förehavande, tilltag, handling, verk, operation, projekt

Har du sett en webbshop eller hemsida du tycker är fin?  Vill du ha en liknande? Klona kopiera hemsida eller webshop.