Hemsidor & priser

Detta ingår

 • Hemsida med 10 undersidor
 • Besöksstatistik
 • Domännamn (Ex: www.dittföretag.se)
 • Mobilanpassning
 • 5 GB Utrymme
 • 5 E-postkonton
 • Webmail i Mobilen & Internet
 • Social-koppling
 • Copywriting (Vi skriver dina texter på tre av dina undersidor)
 • Kontakt- & Offertformulär
 • Kontaktinformation & Integrerad Karta ifrån Google Maps
 • Daglig Back-up På Hemsida & Mail
 • Webbhotell & Supportavtal 1 år
Hemsida

Med vårt Allt-i-ett hemsidepaket får du det mesta. Med en mobilanpassad hemsida som fungerar lika bra i mobiltelefonen, surfplattan som datorn. Du får även tio personliga e-postkonton, ex: dittnamn@dittföretag.se, som går koppla både till mobiltelefonen, Outlook och övriga klienter.

En koppling till de sociala medier ingår liksom fem bildlicenser för bildspel eller dekoration, du väljer. Vi går även det extra steget och skriver säljande eller beskrivande texter på tre av dina undersidor, vi bollar gärna idéer under processen.

Du bor tryggt och kostnadsfritt på vårt femstjärniga webbhotell under det första året, då ingår daglig back-up av både hemsida och mail. Enklare support ingår även i form av mindre uppdateringar och rådgivning.

facebook-logo

Sociala Medier

Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att koppla sin hemsida direkt till Facebook, Instagram, Twitter och övriga tjänster. Om det behövs så hjälper vi dig gärna starta och komma igång med ett konto på någon av de olika tjänster.

analytics

Besöksstatistik

Är du nyfiken på antal besökare du har? Vi kopplar din hemsida direkt till Google Analytics som sedan integreras till din hemsidas administrationspanel. Du kan enkelt se hur många besökare, vart de kommer ifrån och hur de hittade dig.

e-mail

Epost

Med vårt paket får du tillgång till 5 e-postkonton kopplade till ditt domännamn, ex: namn@företagsnamn.se. Du kan enkelt läsa din mail i vår webmail eller valfri klient. Självklart kan du koppla e-posten till din smartphone.

webbhotell

Webbhotell & Supportavtal

Du bor tryggt i vårt femstjärniga webbhotell med daglig back-up på både hemsida och e-post. Som besökare på webbhotellet får du 1 timme support/månad och kostnadsfri rådgivning. Du bor valfritt kvar på vårt webbhotell för 125 kr/mån efter år 1.

Vanliga Frågor

Kan jag uppdatera hemsidan själv?
Ja, du kan uppdatera din hemsida helt själv. Det enda du behöver är en dator med Internetuppkoppling så kommer du enkelt in på administrationen helt själv.

Kan jag uppdatera från mobiltelefonen?
Ja. Det går lika bra att uppdatera från din mobiltelefon. Det kan dock upplevas som lite ”pilligt” eftersom allting blir mycket mindre. Du kan dock uppdatera nyheter direkt i WordPress egna välutvecklade app.

Vad ingår i supportavtalet?
Vi hjälper dig med uppdateringar av nyheter och information. Det ingår 1 timmes supporttid/månad och kostnadsfri rådgivning.

Vad ingår i supportavtalet?
Vi hjälper dig med uppdateringar av nyheter och information. Det ingår 1 timmes supporttid/månad och kostnadsfri rådgivning.

Är det svårt att uppdatera min hemsida?
Nej. Alla våra hemsidor är byggda i världens största CMS-verktyg, WordPress. Ett väldigt enkelt system som gör det möjligt för alla att administrera sin egna hemsida.

Kan jag vidareutveckla min hemsida?
Ja. Vi hjälper dig gärna utveckla din hemsida med diverse moduler så som nyhetsbrev, pop-up och städmoduler. Du får alltid en kostnadsfri offert före vi börjar arbetet.

Kommer jag bli nöjd?
Ja. Vi arbetar alltid med designförslag både på hemsidan och logotype. Vilket betyder att du under hela arbetsprocessen kan följa ditt projekt och ge feedback. Vi vill alltid ha ditt godkännande före vi lanserar ditt projekt.