HTML till Wordpress vi konvertera din hemsida

Är du trött på att inte kunna uppdatera din hemsida när du vill och att du måste kontakta din webbmaster så fort du vill göra en ändring?

Eller kanske saknar du moderna funktioner som bildspel, blogg men vill behålla utseendet på hemsidan.

Då har du kommit till rätt ställe!

Vi omvandla din html / Css hemsida till WordPress för att göra det lätt att uppdatera och sökmotoroptimera.

Vanliga frågor.

Hur mycket kostar det att göra om en html css hemsida till WordPress?

Kostnaden är beroende på hemsidans uppbyggnad och antal sidor som ska konverteras. Skicka en länk till oss så får ni ett prisförslag.

Vilka områden på hemsidan kommer ni att göra redigerbara?

Vi gör all text-och bildinnehåll redigerbart.

Finns möjligheten att lägga till ytterligare sidor?

Ja, du kan lägga till obegränsat antal sidor.

Kan jag redigera webbplatsen med HTML?

Ja, du har möjlighet att redigera delar av din webbplats med hjälp av ”källkod”-funktionen där du kan inkludera HTML. Du kan också göra SEO-relaterade förändringar.

Krävs det HTML-kunskaper för att göra uppdateringar på en hemsida konverterad till wordpress?

Inte alls. I WordPress finns ett enkelt redigeringssystem som påminner om när du redigerar ett word-dokument.

html-tags

Wikipedia information om HTML

HTML HTML (förkortning för HyperText Markup Language) är ett märkspråk för hypertext och utgör tillsammans med TCP/IP och HTTP den grundläggande standarden för WWW (World Wide Web, webben); webbsidor skrivs i allmänhet som HTML och överförs över Internet med HTTP. WWW och därmed HTML hade sitt genombrott i samband med att Internet spreds explosionsartat bland den breda allmänheten i Västvärlden i mitten av 1990-talet, varvid många kom att uppfatta Internet och WWW som synonyma begrepp. HTML ger möjlighet att ange ett dokuments struktur (rubriker, styckeindelning m.m.), metainformation (språk, författare, plats i en hierarki) och i viss mån hur dokumentet skall visas. HTML tillåter också att man infogar information av andra typer, eventuellt i andra filer, från början framförallt bilder, senare till exempel datorprogram (java, javascript) och instruktioner för hur sidan skall visas (CSS). Det revolutionerande var dels bilderna, dels hur lätt det var att länka till andra webbsidor. HTML har kontinuerligt utvecklats, dels genom standardiseringsorganisationer, dels genom att tillverkare av webbläsare och webbservrar infört egna utvidgningar. Genom att man inte hållit sig till en gemensam standard är det vanligt att webbsidor inte helt fungerar med alla webbläsare.