Köpa hemsida - Tips för dig som ska köpa en ny hemsida

Dags att köpa hemsida ?

Dags att köpa hemsida?

Det finns en del att tänka på när det är dags att köpa en ny hemsida för att den ska bli så bra som möjligt. För att vi ska kunna hälpa er på bästa sätt har vi sammanställt några läsvärda tips. Vi tycker det ska vara enkelt att köpa hemsida.

Har du sett en webbshop eller hemsida du tycker är fin? Vill du ha en liknande? Klona kopiera hemsida eller webshop.

Att tänka på när man köper hemsida:

  • Bygg inte mer funktioner än vad ni behöver
  • Gör det möjligt att utveckla sidan i framtiden
  • Det ska vara tydligt och enkelt för besökare att hitta information
  • Hemsidan ska vara anpassad för mobiltelefonen
  • Google-vänlig
  • Se till att ni äger en domän eller registrerar en ny.

Installera en WordPress-baserad webbplats steg för steg

Wikipedia information om hemsida

Webbplats En webbplats är en sammanhängande samling av texter, dokument, bilder och multimedia som lagras på en webbserver, och som är nåbar över webben (det vill säga, genom kommunikation över Internet med protokollet HTTP). För att besöka en webbplats används en webbläsare där webbplatsens adress, dess URL, anges. Olika bitar information – webbsidor, bilder etcetera – hämtas från webbplatsen när besökaren önskar se dem. Hyperlänkar gör att vissa ord kan leda vidare till andra sidor och kan även leda till information på andra webbplatser. För att kunna göra en webbplats tillgänglig för andra behövs en webbserver (ofta hyrs plats på ett webbhotell). Man brukar komma åt en webbplats genom IP-adress men man brukar oftast använda ett domännamn. Webbplatsen byggs främst upp genom programmering där grunden består av HTML följt av Cascading Style Sheets och Javascript . Det finns företag som utvecklar webbplatser åt andra företag eller privatpersoner, så kallade webbyråer.

Synonymer till köpa

  1. inköpa, skaffa sig, förvärva, anskaffa, införskaffa, inhandla, handla, shoppa, tjacka, göra inköp, tillhandla sig, komma över, betala för, inropa; muta, besticka, tubba; (vard.) acceptera, godta, gå med på, instämma i

Synonymer till hemsida

webbsida, webbplats, sajt

Wikipedia information om Köpa_grisen_i_säcken

Köpa grisen i säcken Att köpa en gris i en säck är ett talesätt som avser ett köp där köparen inte tillräckligt noggrant har kontrollerat varan han eller hon köper. Uttrycket uppstod under senmedeltiden då oseriösa försäljare ibland stoppade en råtta eller en katt i en säck och sedan vid försäljningen påstod att säcken innehöll en griskulting. Även uttrycket "släppa katten ur säcken" kommer ifrån samma tidsperiod.