HTML til Wordpress konverterer vi nettstedet ditt

Er du lei av å ikke kunne oppdatere nettstedet ditt når du vil, og at du må kontakte nettredaktøren din så snart du vil gjøre en endring?

Eller kanskje du mangler moderne funksjoner som lysbildefremvisning, blogger, men ønsker å beholde utseendet på nettstedet.

Da har du kommet til rett sted!

Vi konverterer nettstedet html / css til WordPress for å gjøre det enkelt å oppdatere og søkemotoroptimalisert.

Vanlige spørsmål.

Hvor mye koster det å konvertere et html css-nettsted til WordPress?

Kostnaden avhenger av strukturen på nettstedet og antall sider som skal konverteres. Send en lenke til oss så mottar du et prisforslag.

Hvilke områder på nettstedet vil du gjøre redigerbare?

Vi gjør alt tekst og bildeinnhold redigerbart.

Er det mulig å legge til flere sider?

Ja, du kan legge til et ubegrenset antall sider.

Kan jeg redigere nettstedet med HTML?

Ja, du har muligheten til å redigere deler av nettstedet ditt ved hjelp av "kildekode" -funksjonen der du kan inkludere HTML. Du kan også gjøre SEO-relaterte endringer.

Krever det HTML-kunnskap for å gjøre oppdateringer til et nettsted konvertert til wordpress?

Ikke i det hele tatt. WordPress har et enkelt redigeringssystem som minner deg når du redigerer et orddokument.

html-koder

Wikipedia-informasjon om HTML

HTML HTML (förkortning för HyperText Markup Language) är ett märkspråk för hypertext och utgör tillsammans med TCP/IP och HTTP den grundläggande standarden för WWW (World Wide Web, webben); webbsidor skrivs i allmänhet som HTML och överförs över Internet med HTTP. WWW och därmed HTML hade sitt genombrott i samband med att Internet spreds explosionsartat bland den breda allmänheten i Västvärlden i mitten av 1990-talet, varvid många kom att uppfatta Internet och WWW som synonyma begrepp. HTML ger möjlighet att ange ett dokuments struktur (rubriker, styckeindelning m.m.), metainformation (språk, författare, plats i en hierarki) och i viss mån hur dokumentet skall visas. HTML tillåter också att man infogar information av andra typer, eventuellt i andra filer, från början framförallt bilder, senare till exempel datorprogram (java, javascript) och instruktioner för hur sidan skall visas (CSS). Det revolutionerande var dels bilderna, dels hur lätt det var att länka till andra webbsidor. HTML har kontinuerligt utvecklats, dels genom standardiseringsorganisationer, dels genom att tillverkare av webbläsare och webbservrar infört egna utvidgningar. Genom att man inte hållit sig till en gemensam standard är det vanligt att webbsidor inte helt fungerar med alla webbläsare.