Offert på sökmotoroptimering | Offertförfrågan till flera seo-företag samtidigt

Offert på sökmotoroptimering | Offertförfrågan till flera seo-företag samtidigt

offert sökmotoroptimering

Hur fungerar en offerttjänst för sökmotoroptimering

En offerttjänst är en tjänst som hjälper privatpersoner att få in offerter från flera olika företag utan att du själv behöver kontakta alla. Det är gratis för konsumenten eftersom företagen som är med i tjänsten betalar en viss summa för att få tillgång till din offertförfrågan.

Exempel:

En privatperson i Norrköping vill få hjälp med sökmotoroptimering. Personen går in på offerttjänstens hemsida och uppger där att det är en sökmotoroptimering proffs som eftersökts, att det är i Norrköping hjälpen behövs. Sedan skrivs en utförlig beskrivning av vad som behöver göras så att företagen kan ge en rättvisande offert.

Offerter kommer börja levereras till personen inom någon dag. Förutom Seo-företag från Norrköping kan även andra sökoptimeringsföretag från norrköpingstrakten välja att svara, speciellt om det gäller ett större arbete. För sökoptimeringsföretag är orten du bor på inte viktigt eftersom arbetet med din seo görs online.

Sedan kan personen välja det erbjudandet som ger det mest förmånliga priset för det som personen behöver.

Fördelar

En stor fördel med denna tjänst är att snabbt får svar från flera olika företag utan att behöva kontakta dem själv och man behöver bara beskriva vad man söker en gång istället för att upprepa det för varje enskilt seo-företag. Dessutom kan man spara tusenlappar mellan olika företag så det är fördelaktigt att kunna jämföra.

Nackdelar

En nackdel med tjänsten är att inte alla sökoptimeringsföretag är med i den. Om det endast är fem sökoptimeringsföretag som använder tjänsten och en del av dem antingen inte vill ha jobbet eller inte har tid så kan det innebära att man bara får en jämförelse av ett eller två företag.

Dessutom vill vissa större välkända företag inte vara med i dessa tjänster som kostar pengar. Välkända företag med ett gott rykte vill kanske inte betala pengar för att få kunder som främst vill jämföra priser.

Om man bara är intresserad av priset kan denna tjänst vara användbar. Dock bör man vara beredd på att eventuellt komplettera informationen genom att på egen hand kontakta ett par sökoptimeringsföretag. Genom det kan man få en bättre bild av prisnivå och service i jämförelse mot andra företag inom branschen.

Synonymer till offert

  1. anbud, erbjudande, prospekt, kostnadsförslag, prisuppgift, prisidé