Om Expediten - Webbutveckling och mobilutveckling sedan 2004

expediten-om-oss

På Expediten hjälper vi företag att uppnå sin vision i allt som rör webbutveckling, digital marknadsföring och grafisk design sedan 2004.

I den digitala världen finns en mängd funktioner och kreativa lösningar och vi hjälper er gärna med detta då det är något som vi på Expediten brinner för.

Via direkt kommunikation arbetar vi tillsammans med några av de bästa utvecklarna i branschen med särskild kompetens inom WordPress och sökoptimering. Vi arbetar med optimering på ett strukturerat och träffsäkert sätt som underhålls och effektiviseras i takt med den digitala branschens ständiga utveckling.

Vi anpassar oss efter ert behov där ni som kund står i fokus men delar också med oss av vår expertis för att kunna vägleda och hjälpa till med olika beslut på vägen. Hör av er till oss och berätta vad ni behöver hjälp med, stort som smått, så hör vi av oss så fort vi kan!

Ideellt arbete

Expediten har ett nära samarbete med Norrköpings kommun Aktema.

För den som har en funktionsnedsättning kan det vara svårt att komma in på en arbetsplats och visa vad man kan. Där kan AKTEMA, kommunens dagliga verksamhet för personer med funktionsnedsättning, spela en viktig roll. Verksamheten syftar till att hjälpa personer att få en sysselsättning som är anpassad efter deras specifika intressen och behov av stöd.

Webbyrå Expediten

Webbyrå Expediten

Hagvägen 4
31451 Unnaryd

010-10 10 605
info@expediten.se