bild_1

Om företaget

Vi är ett VVS-företag med lång erfarenhet av att jobba med alla typer av rörarbeten och framförallt mot villaägare och andra egnahemsägare.
Detta har gett oss stor erfarenhet i de flesta av de problem som kan dyka upp i villor, radhus, bostadsrättslägenheter mm.

Vår filosofi som litet företag är att alltid ge våra kunder en högkvallitativ service till ett konkurenskraftigt pris.

Vi har de sista åren specialiserat oss på varmvattenberedare och frånluftsvärmepumpar.
Så om du söker varmvattenberedare Stockholm eller en som kan pannor,värmepumpar och i synnerhet frånluftsvärmepumpar så har du hittat rätt. Vi har tagit fram ett paketpris för varmvattenberedare inklusive installation och bortforsling av den kasserade varmvattenberedaren samt paketpris på frånluftsvärmepump inklusive installation, injustering och rengöring av ventilationskanalerna m.m se våra erbjudanden – Varmvattenberedare , – Frånluftsvärmepump.

Varmvattenberedare i Stockholm med omnejd inom 24 timmar!
Vi vet av erfarenhet att när varmvattenberedaren går sönder, så vill man ha problemet löst väldigt fort, så vi garanterar att du har en ny varmvattenberedare inom 24 timmar om du bor Storstockholm, Nynäshamn, eller Södertälje. Detta kan vi garantera för att vi har installerat flera hundra varmvattenberedare de sista fem åren.  Skulle vi mot förmodan inte lyckas med att installera varmvattenberedaren i tid så drar vi av 500 kr för ett dygns försening, 1000 kr vid 2 dygns försening och 1500 för 3 dygns försening se villkor.

Frånluftsvärmepump:
Vi är experter på frånluftsvärmepumpar och har hjälpt väldigt många privatpersoner med deras värmepumpar.
Frånluftsvärmepumpar har blivit vår specialite för det är vi väldigt duktiga på. Det vittnar våra otroligt goda referenser om. Se våra kundomdömen som vi har.
Vi har tagit fram ett mycket konkurrenskraftigt pris på frånluftsvärmepump inklusive installation och det kan vi göra för att vi installerar så många och för att vi är experter på installation av frånluftsvärmepumpar. Se vårt paketpris….

Självklart tar vi hand om allt som ROT-avdraget kräver. (Läs mer om Rot-avdrag hos Skattemyndigheten.)

Jag ser framemot att ni hör av er till oss så vi kan hjälpa er med era vvs-problem.

Anders Jakobsson
VVS-installatör och ägare av företaget

Ansvarsförsäkring

RörandeRör innehar Företagsförsäkring hos Folksam med ansvarsförsäkring inkluderad.

Finansiering

NIBE Finansiering - Låna upp till 250.000kr
telefon[1]

Kontakta oss

Kristinelundsvägen 11
123 52 FARSTA
anders@roranderor.se
070-699 01 74