Support & Serviceavtal för WordPress hemsidor - Expediten

Support & Serviceavtal för WordPress hemsdor - Webbyrå Expediten

WordPress support som trendar

Det vi märker trendar inom WordPress support är hjälp med PHP 8 uppgradering av teman och plugins.
Här är finner ni några tips vad ni kan göra när ni får problem med PHP 8 uppgraderingen

WordPress Supportavtal

Låt oss ta hand om din WordPress hemsida så den är säker, optimerad och alltid uppdaterad. Med vårt supportportavtal kommer du snabbt i kontakt med oss när du behöver hjälp.

Uppdateringar av WordPress, temat & tilläggen:

I WordPress kan man välja olika teman (utseende på hemsidan). Det finns tusentals fantastiska gratis teman med ett brett urval av funktioner och anpassningsalternativ. Men ibland när man gör uppdateringar slutar temat att fungera. Med supportavtal hos Expediten är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort.

Support och uppdateringar av innehållet på hemsidan:

Ibland finns inte tid att uppdatera hemsidan med nya produkter och information för att hålla hemsidan levande. Vi kan hjälpa dig med den biten.
Genom ett serviceavtal skickar ni oss mail med information som ska uppdateras.

Problem vid uppdateringar:

Har det hänt att ni uppdaterat hemsidan och insett att  vissa funktioner slutat fungerar? Beställning och kontaktformulär kanske inte skickar er några mail längre. Med ett supportavtal hos Expediten kontaktar du oss via mail eller telefon så löser vi problemet.

Om sidan blir hackad/infekterad med skadlig kod:

Vi är experter på att rensa hemsidor från skadlig kod. Oftast är det plugin som inte är uppdaterade eller svaga lösenord som gör att ni blir hackade.

Wikipedia information om Hemsida

Hemsida Hemsida är en dataterm med flera betydelser: Startsida – den första webbsidan som visas när man öppnar sin webbläsare Webbplats (i synnerhet en personlig webbplats) – alla webbsidor tillhörande en domän, exempelvis https://www.datahus.se, med vissa undantag – vanligast i formen att en "hemsida" kan ha multipla domännamn Webbsida (i synnerhet en personlig webbsida) – en enskild sida på en webbplats Ingångssida (även huvudsida, förstasida, välkomstsida, inträdessida eller något oegentligt startsida) – webbsidan som man hamnar på först när man går in på en webbplatsPå grund av de många olika betydelserna av ordet ”hemsida” rekommenderar Svenska datatermgruppen att man undviker ordet till förmån för de mer precisa orden ovan.

Synonymer till hemsida

  •  webbsida, webbplats, sajt

WordPress ERROR - ALLT som kan gå fel med din WP-hemsida!