Woocommerce webshop med wordpress - Expediten

Woocommerce webshop med wordpress - Expediten

Funderar du på att börja sälja på nätet eller driver du idag en webbutik? Vi jobbar i WooCommerce. Vi hjälper dig gärna att komma igång med din försäljning redan idag.

Info om WooCommerce

WooCoommerce är ett e-handelsplugin till WordPress som lanserades i september 2011.

WooCommerce är gratis men det finns en rad tilläggsprogram som kostar pengar. Exempel på tillägg är moduler för att kunna använda olika betallösningar eller för att kunna importera och exportera produkter.

Det finns också ett plugin för det svenska transportadministrativa systemet Unifaun.

Att installera WordPress och sedan tillägget WooCommerce går relativt snabbt och är enkelt. Men WooCommerce är i allra högsta grad ett system i utveckling, vilket innebär att viktiga funktioner som exempelvis valuta- och språkhantering saknas. Det krävs en del anpassningar för att kunna arbeta professionellt med systemet.

Vilken shop ska ni välja ?

Tictail vilket är en perfekt lösning om man bara skall komma igång med försäljning. Däremot ifall man vill ha fler avancerade inställningar med flera attribut (egenskaper som ex: storlek, färg, mönster osv) då är WooCommerce att föredra.

Våra uppdrag

Om du vill ha hög kvalitet på arbete för ett rimligt pris , kommer du inte bli besviken . Vår kompetens omfattar Magento , WordPress , och PHP . Vi tror på engagemang , uppriktighet och pålitlighet och långsiktiga relationer . Våra mål är att alltid leverera bästa möjliga service till rimligt pris .

Vår Kompetens

  • HTML / HTML5
  • CSS / CSS3
  • javascript / jQuery
  • WordPress CMS
  • WooCommerce Plugins
  • Magento CMS

Rådgivning / Offert

Skicka förfrågan till flera webbyråer samtidigt när du vill ha en Woocommerce webbshop.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Tjänsten är gratis och du binder dig inte till någonting.

What is WooCommerce?

Här finner du ett gratis Tema för din webshop:

Welcome to Storefront Clothing