Wordpress hemsida - Fördelar med WordPress - Väldigt anpassningsbart - Expediten

Wordpress hemsida - Fördelar med WordPress - Väldigt anpassningsbart

Fördelar med WordPress

Med alla dessa gratis publiceringsverktyg som finns tillgängliga på nätet kan det vara svårt att göra sitt val. Du vet inte riktigt vad som skiljer de åt men har hört en hel del om några av dem.

Vår rekommendation är och kommer alltid att vara publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett open-source verktyg för att uppdatera hemsidor och det är dessutom gratis. En hemsida i WordPress ger dig som användare många möjligheter till att uppdatera både innehåll och funktion på din hemsida. Ett urval av alla fördelar med WordPress:

  • Open-Source
  • Mängder med tillägg
  • Sökmotorvänligt
  • Väldigt anpassningsbart

Vad innebär allt detta då?

Open Source

WordPress är byggt på öppen källkod, vilket innebär att det är fritt fram för utvecklare att bidra med sina kunskaper för att förbättra publiceringsverktygets funktionalitet. Det faktum att det är öppen källkod gör det väldigt enkelt för en designer att göra en väldigt anpassad design, samtidigt som utvecklare enkelt skapar s.k. tillägg.

Tillägg (plugins) till WordPress

Tillägg är precis vad det låter som. Du kan lägga till nya funktioner och WordPress ger dig möjligheten att installera diverse tillägg som bidrar till stora möjligheter vad gäller funktionalitet. Det finns exempelvis tillägg för rörliga bildgallerier, simpel och avancerad sökmotorsoptimering, skapa dina egna kontaktformulär med olika utseende och mycket mer.

Sökmotorvänligt

WordPress är en väldigt sökmotorvänlig plattform. Med hjälp av tillägg som exempelvis All in One SEO och Google XML Sitemap Generator behöver du inte anlita något SEO-företag för att sköta den interna sökmotoroptimeringen.

Väldigt anpassningsbart

Tack vare alla tillägg och det faktum att WordPress är open-source gör att man kan skräddarsy en hemsida med plattformen som grund till vad du än önskar. De dagarna där WordPress räknades somm ett bloggverktyg är långt förbi.

Här har du det. En väldigt konkret och kortfattad artikel som försöker svara på frågan ”Varför ha en hemsida i WordPress”. Det är viktigt att du som användare kan uppdatera även de dynamiska funktionerna på din hemsida och inte bara texter och bilder. Önskar du ha total kontroll över ditt innehåll så är WordPress ditt val, tveklöst.

Presentera WordPress 5.0 "Bebo"

Wikipedia information om Hemsida

Hemsida Hemsida är en dataterm med flera betydelser: Startsida – den första webbsidan som visas när man öppnar sin webbläsare Webbplats (i synnerhet en personlig webbplats) – alla webbsidor tillhörande en domän, exempelvis https://www.datahus.se, med vissa undantag – vanligast i formen att en "hemsida" kan ha multipla domännamn Webbsida (i synnerhet en personlig webbsida) – en enskild sida på en webbplats Ingångssida (även huvudsida, förstasida, välkomstsida, inträdessida eller något oegentligt startsida) – webbsidan som man hamnar på först när man går in på en webbplatsPå grund av de många olika betydelserna av ordet ”hemsida” rekommenderar Svenska datatermgruppen att man undviker ordet till förmån för de mer precisa orden ovan.

Synonymer till hemsida

  •  webbsida, webbplats, sajt

Har du sett en webbshop eller hemsida du tycker är fin? Vill du ha en liknande? Klona kopiera hemsida eller webshop.