Hjälp med Hemsida i WordPress?

hjälp med hemsida i wordpress

Vi  erbjuder snabb hjälp med säkerhet underhåll och vidareutveckling av wordpress.

För att spara tid kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi er.

Vi finns tillgängliga varje dag. Kostnadsförslag på arbetet får ni godkänna innna arbetet börjar.

Exempel på arbeten vi kan utföra kan du se nedan.

Hjälp vid tekniska problem
Vad ni än drabbats av för tekniskt fel undersöker hur vi kan åtgärda WordPress problemet. Tex är hemsidan långsam, ser den konstig ut, visar den felmeddelande, slutat fungera eller rent av blivit hackad.

Vilka åtgärder kan vi erbjuda? Se exempel nedan!

Hjälp återställa en kraschad hemsida
När er hemsida kraschat kanske efter en ändring kontakta oss. Ni skriver ner den senaste ändringen så återställer vi er WordPress hemsida.

Hjälp med bättre responsivitet
För att inte tappa kunder är det viktigt att er hemsida fungerar i olika enheter som mobilen och på läsplatta.

Hjälp med överflyttning till annan domän
Vi hjälper dig vid byte av domän att peka om er länkar från den gamla till den nya domänen.

Hjälp med förbättrad  hastighet
För att göra er hemsida mer användarvänlig så gör vi bl a bilder mindre, komprimerar CSS och Javascript aktiverar caching och komprimering. Det i sin tur ökar hastigheten vilket möjliggör att er sida rankas högre på Google och andra sökmotorer.

Hjälp med Woocommerce e-handelsplattform
Woocommerce är en användbar e-handelsplattform. Vi hjälper er att göra er e- handelsbutik attraktiv med att välja rätt utbud som får bra respons och snabbt ger säljresultat.

Hjälp med olika wordpress teman
I WordPress kan man välja olika teman (utseende på hemsidan). Det finns tusentals fantastiska gratis teman med ett brett urval av funktioner och anpassningsalternativ.

Hjälp med råd om plugins
Vi ger råd om vilka plugins som fungerar bäst.

Hjälp med vidareutveckling
Att vidareutveckla en hemsida är viktigt för att hålla den aktuell. Vi hjälper till med rådgivning och hur sidan kan utvecklas.

 

Vilken hjälp behöver ni?

Ni kan få hjälp med vidareutveckling, ändringar i layouten, underhåll och säkerhet. Skicka in ditt ärende så får ni ett kostnadsförslag omgående.

 

Hjälp anpassa wordpress temat
För att på bästa sätt förmedla till era kunder det ert företag representerar så anpassar vi ert WordPress tema.

Hjälp med ny layout
Layouten på hemsidan kan ibland behöva ändras för att företaget ska kännas aktuellt. Vi ger förslag på ny design som ni godkänner och vi uppdaterar hemsidan.

Hjälp med Assistans för hemsidan
Vi erbjuder assistans för att hålla hemsidan levande och användarvänlig för era kunder. Vi kan ge förslag på förbättringar och ni kan få hjälp med te x ladda upp nya bilder, skapa nya undersidor, inlägg i bloggen. Om ni önskar så kan vi hjälpa till med att utvärdera statistik från hemsidan.

Hjälp med Feedback
Vi kan undersöka varför er hemsida kanske inte ger det resultat ni eftersträvar.

Utifrån det kan vi ge konstruktiv feedback. Något är fel och behöver ändras. Kanske inte hemsidan syns bra på sökmotorerna eller de konverteringar besökarna kan göra inte fungerar. Du behöver inte anställa en webbdesigner för dyra pengar utan kontakta oss så går vi igenom er sida.

Skydda och säkerhetskopiera din webbplats

Wikipedia information om wordpress

Wordpress Wordpress, normalt versaliserat WordPress, är ett blogg- och innehållshanteringssystem (CMS) skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens (GPL) och kan laddas ner och användas kostnadsfritt. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser. Wordpress har under åren utvecklats från ett bloggsystem till att även kunna hantera hela webbplatser likt ett mer avancerat CMS-system. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen. Wordpress går även att anpassa fritt med hjälp av olika tillägg (plugins) och teman. I augusti 2018 fanns över 56 000 tillägg. Ett stort antal teman är tillgängliga på Wordpress webbplats, som utvecklats av dess användare.

Synonymer till hjälp

  1. räddning, bistånd, undsättning, stöd, tjänst, assistans, support, understöd, backup, handräckning; medverkan, ledning, vägledning, handledning