Vad är lokal SEO - Expediten

Vad är lokal SEO?

Sökmotorer, som Google, har insett att många kunder söker efter specifika tjänster och produkter nära dem. Faktum är att över hälften av Googles sökfrågor har lokaliserad avsikt. Hur påverkar detta ditt företag? Med bättre lokala sökresultat kommer din webbplats att få fler besökare, med ökade konverteringsgrader.

Lokal SEO (Search Engine Optimization) är processen att synliggöra ditt företag för sökningar som är geografiskt relaterade. Särskilt inom Googles lokala paket och kartlistor. Det kommer att hjälpa ditt företag att öka den lokala online-synligheten för att överträffa lokala konkurrener, öka organiska besökare på din webbplats. Du ser lokal sökmotoroptimering när du letar efter något på google. Lokal sökmotoroptimering spelar in när du söker efter en tjänst, företag och många andra saker på google.

Exempel på en fras som gör ett lokalt sök i en webbläsare: köpa hemsida stockholm

lokalt sök

Vad är lokal SEO? – Dagens sökfråga

Synonymer till lokal

  • Ortsbestämd, platsbunden, begränsad till viss plats, provinsiell, regional

Wikipedia information om Region

Region En region, från latinets regio, är ett geografiskt område. En regions storlek kan variera, allt från indelning av universum, världen ("terresta regioner") eller av en världsdel (transnationella regioner) till ett mycket litet område, som köksregion. Företag och myndigheter kan också använda begreppet för de olika områden där verksamheten bedrivs. En region kan utgöra en administrativ enhet.