WordPress konsult som rycker in när ni får problem

WordPress konsult som rycker in när ni får problem

wordpress konsult

WordPress Konsult

Du kan hyra in oss som WordPress konsult för konsulthjälp. Kanske behöver du hjälp med din hemsida? Uppdatering, ny layout, och nya funktioner är exempel på vad vi kan hjälpa dig med. Du kan också diskutera frågor med oss som rör marknadsföring och webb på nätet. Vi erbjuder vår assistans när du kört fast eller behöver hjälp med mer avancerade saker. Vår kompetens bygger på erfarenhet och vi har använt publiceringsverktyget sedan 2004.

Webbredaktör konsult

En webbredaktör har som uppgift att uppdatera hemsidor. Vi har god erfarenhet av olika cms- plattformar och vi jobbar inte bara med WordPress. Vår webbredaktör anpassar uppdatering helt utifrån vad du behöver för att förnya information och layout på din hemsida. Vi kan också hantera konton i de social medier ni finns representerade, skriva texter och nyhetsbrev. Det ger dig mer tid att ägna åt företaget.

WordPress konsult – tjänster

Installera wordpress

Ibland kan man köra fast när man installera WordPress manuellt. Med automatisk installation som vårt webbhotell erbjuder så går det snabbt och enkelt.

flytta WordPress till annan domän

När vi flyttar din installation av WordPress till en ny domän så ändras också alla URL:er dvs alla länkar. Allt innehåll flyttas alltså. Du kan bygga upp den nya hemsida på en domän och när den är klar flyttar vi den till din huvuddomän. Allt smidigt och lätt med oss som WordPress konsult.

Välja tema

Du kan välja tema bland flera tusen som finns till WordPress. Vi hjälper till att lägga upp temat du valt på webbplatsen eller bloggen om du inte kan själv.

Plugin

Det finns många plugins av mycket varierande kvalite. Du kanske behöver råd och hjälp vilket som passar bäst till just din webbplats. Vi hjälper dig med detta och kan även erbjuda att efter dina behov och önskningar redigera/modifiera pluginet.

Öka hastigheten på webbplatsen

Alla vill ha en så snabb sida som möjligt. Vi kan via källkoden minska din webbplats som är baserad på WordPress till att bli så liten som det är möjligt. Det kommer inte att bli nån skillnad för besökaren eftersom sidan inte ändrar utseende utan den blir bara snabbare. Det vi bla gör är minimerar CSS, lägger in javascript, caching för sidor och databas, minimerar förfrågningar och minskar bilder.

Översätta i WordPress

Vanligtvis behöver man gå in i kärnan av installationen för att översätta från ett annat språk till svenska. Det kan vara lite svårt men vi kan självklart hjälpa till med det.

Sökmotoroptimering av WordPress

För att få fler att besöka er webbplats kan vi göra en grundinställning av sökmotoroptimering på hela er plats. För att ha platsen sökmotoranpassad så lägger vi in URLer som är anpassade för sökmotorer som tex nyckelord, lockande titlar och annat som gör din webbplats sökmotoranpassad.

Utbildning i WordPress

Det finns enkel eller avancerad utbildning att få för dig som vill veta hur verktyget WordPress fungerar. Utbildningen kan ske via telefon och innehåller bl a lägga till sidor, bildhantering, byta teman, uppdatera blogg och plugins.

Rådgivning / Offert

Skicka förfrågan till flera webbyråer samtidigt.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Jämför offerter från SEO-företag.
Tjänsten är gratis och du binder dig inte till någonting.

Bygg din egen WordPress-baserade webbplats

Wikipedia information om konsult

Konsult En konsult är en person som arbetar som rådgivande specialist inom ett visst område, ofta inom till exempel teknik och ekonomi. En konsult inom juridik kan vara advokat, men behöver inte vara det.

Synonymer till konsult

  1. rådgivande fackman, rådgivare, fackman, specialist, expert